Koefiçentët e Maturës 2014

Ketu mund te shkarkoni formularin

http://www.akp.gov.al/index.php?option=com_content&view=article&id=113:koeficentet-zgjedhje&catid=40&Itemid=305
 

Formula e llogaritjes së pikëve

Hapni formulen ne exel dhe vendosni notat tuaja per piket!

Kërko

Lajmerime

Njoftime

Njoftojme se ne date 2.07.2014 ora 18:30 - 20:00 behet shperndarja e deftesave nga klasa I-XII

Matura 2013

  • Udhëzimi për maturën 2013 +

    Në faqen bashkangjitur do të gjeni Udhëzimin për Maturën 2013 Read More
  • Rregullorja e Provimeve +

    Lexoni me vëmendje rregulloren e Provimeve të maturës...
  • Matura ndër vite +

    Këtu mund te gjeni te gjitha rezultatet dhe tezat e Matures shteterore nder vite
  • 1

Orari i Mësimit

Orët  CU CL Gjimnazi
E Para 800-845 800-845 800-845
E Dyta 845-930 845-930 845-930
E Treta Pushimi 935-1020 935-1020
Pushimi 800-845 1020-1045 1020-1045
E Katërta 800-845 1045-1130 1045-1130
E Pesta 800-845 1135-122 1135-1220
E Gjashta 800-845 1225-1310 1225-1310