Stafi Shkolla 9-Vjeçare

Agron Begotaraj (Drejtor)
Lenda: Fizikë
Vjetërsia në Punë: 30 Vjet

Alma Bakiu (NënDrejtore)
Lenda: Gjuhë Letërsi
Vjetërsia në Punë: 17 Vjet

Klodiana Xhelili
Lenda: Kimi
Vjetërsia në Punë: 6 Vjet

Dushan Murati
Lenda: Matgematikë
Vjetërsia në Punë: 45 Vjet

Sonila Billa
Lenda: Gjuhë Italiane
Vjetërsia në Punë: 6 Vjet

Alqi Loli
Lenda: Edukim Muzikor
Vjetërsia në Punë: 3 Vjet

Viktor Simoni
Lenda: Edukim Aristik
Vjetërsia në Punë: 2 Vjet

Klementina Pashaj
Lenda: Histori-Gjeografi
Vjetërsia në Punë: 12 Vjet

Donika Xhindi
Lenda: Cikli i Ulët
Vjetërsia në Punë: 41 Vjet

Klarida Kadënaj
Lenda: Cikli i Ulët
Vjetërsia në Punë: 7 Vjet

Marjana Turtulli
Lenda:Cikli i Ulët
Vjetërsia në Punë: 12 Vjet

Eleni Beshtika
Lenda: Cikli i Ulët
Vjetërsia në Punë: 36 Vjet

Elona Halili
Lenda: Gjuhë Angleze
Vjetërsia në Punë: 12 Vjet

Leonora Malaj
Lenda: Cikli i Ulët
Vjetërsia në Punë:    Vjet

Kërko

Lajmerime

Njoftime

Njoftojme gjithe prinderit e nxenesve te Shkolles Aulona ne diten e shtune dt 29/03/2014 ne oren 09:00 zhvillohet takimi me prinderit. Ju lutem mos mungoni ne kete takim!

Njoftohen prinderit e maturanteve se ne takimin e dites se shtune dt 29/03//2014 do te prezantohet dhe sqarohet procedura e Matures Shteterore. Ju lutem mos mungoni!

Matura 2013

  • Udhëzimi për maturën 2013 +

    Në faqen bashkangjitur do të gjeni Udhëzimin për Maturën 2013 Read More
  • Rregullorja e Provimeve +

    Lexoni me vëmendje rregulloren e Provimeve të maturës...
  • Matura ndër vite +

    Këtu mund te gjeni te gjitha rezultatet dhe tezat e Matures shteterore nder vite
  • 1

Orari i Mësimit

Orët  CU CL Gjimnazi
E Para 800-845 800-845 800-845
E Dyta 845-930 845-930 845-930
E Treta Pushimi 935-1020 935-1020
Pushimi 800-845 1020-1045 1020-1045
E Katërta 800-845 1045-1130 1045-1130
E Pesta 800-845 1135-122 1135-1220
E Gjashta 800-845 1225-1310 1225-1310