Lajmerime

Njoftime

Njoftojme gjithe prinderit e nxenesve te Shkolles Aulona ne diten e shtune dt 29/03/2014 ne oren 09:00 zhvillohet takimi me prinderit. Ju lutem mos mungoni ne kete takim!

Njoftohen prinderit e maturanteve se ne takimin e dites se shtune dt 29/03//2014 do te prezantohet dhe sqarohet procedura e Matures Shteterore. Ju lutem mos mungoni!