Shkolla 9-vjeçare

Shkolla "Aulona",tashme e ka marre rrugen e saj drejt dijes dhe punes se palodhshme.Ne nuk themi se jemi me te miret,por themi se jemi nje nder me te miret.

Ajo cka ne perpiqemi te percjellim vazhdimisht me ngulm te madh tek nxenesit,eshte dija 

Persa i perket metodes mesimdhenese,ne e ndryshojme shpesh ate duke iu pershtatur kohes dhe metodave bashkekohore (kryesisht atyre me te fundit),ne menyre qe nxenesi ta kete me te lehte per tu pershtatur nese nderron shkolle apo ndjek studimet jashte shtetit.Me vleresimin jemi korrekt: "Aq sa jep,aq dhe do te marresh". dhe perkushtimi gjithnje e ne rritje.Synojme per me te miren;nuk bejme diferencime mes nxenesve,duke i trajtuar ata te gjithe njesoj.Objektivi yne eshte te stimulojme vullnetin per te mesuar.

Lajmerime

Njoftime

Njoftojme gjithe prinderit e nxenesve te Shkolles Aulona ne diten e shtune dt 29/03/2014 ne oren 09:00 zhvillohet takimi me prinderit. Ju lutem mos mungoni ne kete takim!

Njoftohen prinderit e maturanteve se ne takimin e dites se shtune dt 29/03//2014 do te prezantohet dhe sqarohet procedura e Matures Shteterore. Ju lutem mos mungoni!

Orari i Mësimit

Orët  CU CL Gjimnazi
E Para 800-845 800-845 800-845
E Dyta 845-930 845-930 845-930
E Treta Pushimi 935-1020 935-1020
Pushimi 800-845 1020-1045 1020-1045
E Katërta 800-845 1045-1130 1045-1130
E Pesta 800-845 1135-122 1135-1220
E Gjashta 800-845 1225-1310 1225-1310